Onze school heeft een unieke Tussen Schoolse Opvang. Het streven van onze TSO is dat uw kind, net als thuis, een fijne pauze heeft. Wij doen er alles aan de kernwoorden Vertrouwd, Veilig en Verantwoord in de dagelijkse praktijk toe te passen.
De kinderen eten om 11.45 uur hun broodje met de leerkracht in de klas en vervolgens worden de kinderen opgevangen door (geschoolde) vrijwilligers die allen een binding hebben met De Lichtlijn. Na de maaltijd is er ongeveer 45 minuten speeltijd voordat de middaglessen weer beginnen. Afhankelijk van het weer kan er binnen of buiten gespeeld worden. De kinderen kunnen hierbij ook gebruik maken van een ruime sortering speelgoed waar de TSO over beschikt. Voor elk wat wils!

Per kind wordt een bijdrage verwacht van de ouder(s)/verzorger(s). Deze is vastgesteld op €55,- per jaar voor de busjeskinderen. Voor de kinderen uit Den Helder is dat €75,- per jaar. Heeft u meer dan 2 kinderen bij ons op school betaalt u vanaf het derde kind ook €55,- per jaar. Het is mogelijk om de TSO-bijdrage in termijnen te betalen.

Verder is er de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen, deze kost €10,- voor 10 x overblijven.
De TSO wordt gecoördineerd door Lianne Slotemaker (0623330244) en Oriana Nentjes (o.nentjes@levwn.nl). Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met hen opnemen.